MENIU

Cazul polițiștilor șpăgari de la Rutieră: ce planuri aveau cu banii luați ca mită - Detalii șocante din dosar

Anchetă șpagă - imagine cu notă sugestivă

Ancheta în cazul polițiștilor șpăgari din Capitală s-a extins și au ieșit la iveală detalii incendiare. Potrivit surselor Realitatea PLUS, agentul de la Brigada Rutieră a turnat, iar ofițerul a recunoscut tot. Totodata, conform actelor de judecată cu propunerea de arestare preventivă a agenților, ambii aveau planuri bine definite cu privire la banii obținuți din mitele de la șoferi.

Cei doi polițiști de la Brigada Rutieră care au luat mită de la șoferi știau exact ce voiau să facă cu banii. Unul dintre ei ar fi vrut să își plătească rata legală la mașină în valoare de 55.000 de euro, iar celălalt voia să își pună pe picoare afacerea. Ar fi vorba despre un salon de înfrumusețare, afacere care deja înregistrase pierderi. 

Totodată ies la iveală detalii șocante din dosarul celor doi. Cel care a spus totul în fața anchetatorilor a fost agentul de poliție, iar în cele din urmă și ofițerul ar fi recunoscut faptele și a povestit cu lux de amănunte cum a luat mită de la șoferi.

Aceștia acționau în special în zona de nord a Capitalei, în Dorobanți, și opreau în trafic autoturismele luxoase. Oamenii legii îi trăgeau pe dreapta pe șoferii care comiteau diferite infracțiuni și le cereau sume de bani atât în euro, cât și în lei.

În urmă cu aproximativ  două săptămâni s-a organizat un flagrant și au fost depistați în vreme ce luau mită de la un șofer turc. 

În acest moment se află în arest la domiciliu iar ancheta în cazul lor continuă.