MENIU

Cazul pedofilului din lift, analizat de specialişti.Psihiatru: Sunt două specii de prădători sexuali

Pedofilul din lift. Medic psihiatru, avertisment şocant: "Sunt două specii de prădători sexuali"

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, a comentat, la Realitatea TV, cazul pedofilul din Drumul Taberei care a şocat România. 

"Sunt cel puţin două specii de prădători sexuali. Unele sunt teribil de solitare şi este un secret foarte bine ascuns cu multă dibăcie în faţa anturajului şi al colegilor. Şi apoi mai există o specie predatorială care este semi-socială. Cu alte cuvinte, care, într-o mică sau mai mare măsură, este cunoscută într-un anturaj extrem de restrâns şi extrem de intim. Sunt multe întrebări cărora trebuie să le găsim un răspuns şi nu mă îndoiesc că, treptat, procurorii vor developa această situaţie, inclusiv trecutul acestui om. E posibil ca acest om să mai fi fost angajat în astfel de acte şi în trecut şi nu a fost prins. Există şi întrebarea de ce acum şi de ce nu atunci?", spune medicul psihiatru. 

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: "Acest caz a prezentat un grad ridicat de dificultate"

"Stupefiant! Se cuvine să felicităm activitatea agenţilor de poliţie pentru că ei au fost în prima linie, zi şi noapte, contactând sursele, punând cap la cap informaţiile şi au ajuns la agresor. Înregistrările video au fost foarte clare, au pus în evidenţă simptomatologia, comportamentul individului, hainele pe care le-a purtat, fizionomia. E foarte posibil ca persoana să fi fost identificată chiar după semnalmente. Eu zic că acest caz a prezentat un grad ridicat de dificultate. A trebuit ca, pe parcursul fiecărei zile, să apară alte înregistrări, să se ajungă la semnalmente clare. Ceea ce putem să semnalăm ca pozitiv e întreaga mobilizare a societăţii, a Capitalei, a oamenilor care au intervenit, care au discutat pe Facebook. CInste lor! Începem să înteţelegem ce înseamnă solidaritatea socială", a spus Butoi.

Pedofilul din Drumul Taberei a fost prins. Bărbatul este agent la Poliția Rutieră

Mai multe articole despre:
poliţist crimă Drumul Taberei pedofil Tudorel Butoi