MENIU

Cazul exploziei de la ARAD - Ancheta, preluată de Parchetul General/ Cercetările vizează infracțiunea de omor

Explozie Arad

Ancheta în cazul exploziei de la Arad a fost preluată de Parchetul General al Capitalei. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, este vorba de cerectarea in rem a unor fapte de omor. Sursele citate spun ca bomba ar fi fost acționată de de la distanță. Anchetatorii au găsit explozibil în mașina omului de faceri Ioan Crișan, care și-a pierdut viața în urma exploziei de astăzi. Poliția spune ca explozia ar fi fost provocată.

Până în prezent, au fost audiați mai mulți locatari din preajma parcării supermarket-ului din Arad.

Deși ancheta este abia la început, se conturează totuși din ce în ce mai mult ipoteza unei crime.

Sursele citate susțin că explozoibilul ar fi fost acționat de la distanță. În plus de asta, spun aceleași surse, un bărbat ar fi fost văzut în zonă. E posibil ca bomba să fi fost pusă la sistemul de alarmă sau la motor, spun aceleași surse.

"Mașina ardea generalizat când a ajuns echipajul de intervenție, cu posibilitatea propagării la alte autoturisme. Incendiul a fost stins în maximum 20 de minute. Am descoperit o victimă carbonizată. Nu puteam spune dacă este bărbat sau femeie. Intervenția, din punctul de vedere al pompierilor, nu a prezentat dificultăți.

Cercetările se fac în comun cu echipele poliției. Cauza incendiului este în curs de stabilire", a afirmat, la Realitatea PLUS, George Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad.

Citește și Detalii CUTREMURĂTOARE din ancheta de la Arad: Afaceristul, ucis cu o bombă detonată de la distanță. Ce au descoperit polițiștii

Mai multe articole despre:
arad explozie arad deces explozie ioan crisan