MENIU

Cazul Caracal: Șefii din Poliție care au ignorat-o pe Alexandra, audiați la Slatina

Cazul Caracal: Audieri pe bandă rulantă la Slatina! 

Șefii din Poliție care au ignorat strigătul de ajutor al Alexandrei Măceșanu au fost chemați să dea declarații la Parchetul Tribunalului Olt.

Cazul Caracal. Soția și copiii lui Gheorghe Dincă, audiați la DIICOT. Incidente la sosirea acestora

Alexandra Mâceşeanu a sunat la 112 şi a cerut să fie salvată, la Caracal. Discuţia integrală a fetei cu poliţiştii a fost publicată pe contul de Facebook al unchiului ei, Alexandru Cumpănaşu.

Alexandra a spus că a fost răpită, le-a spus operatorilor care i-au răspuns că îi este frică, a plâns în hohote, s-a rugat, a implorat, dar tot nu a fost salvată.

Ea le cere poliţiştilor să vină cât mai repede, pentru că e răpită, iar poliţiştii o întreabă: "Unde să venim domnişoară."

Viorel Florescu, polițistul care a vorbit cu Alexandra atunci când fata a sunat la 112, susține că nu a avut o "atitudine refractară", așa cum se menționează în raportul Ministerului de Interne, mai ales că ea plângea și suspina la telefon. Alexandra l-ar fi anunțat că este în cartierul Bold din Caracal, însă polițistul spune că nu știa despre ce este vorba pentru că ei, la dispecerat, nu știu zona Caracalului și că a întrebat-o pe fată dacă este în județul Olt.

Mai multe articole despre:
cazul Caracal audieri Slatina politisti audiati