MENIU

Cazare gratuită pentru candidaţii de la Politehnica Bucureşti

Universitatea Politehnica din Bucureşti asigură, în perioada examenelor de admitere, 15-21 iulie, cazare gratuită pentru toţi candidaţii din provincie care solicită acest lucru, precum şi pentru un însoţitor al acestora, a declarat vineri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei de învăţământ superior, Cornel Chira. 

Potrivit acestuia, solicitarea se va face în scris la secretariatul fiecărei facultăţi în momentul în care se face înscrierea pentru examenul de admitere. 

Cazarea se va face în căminele instituţiei de învăţământ superior în camere de 20 mp dotate cu câte două paturi şi baie proprie. 

"Această facilitate, oferită de către UPB candidaţilor, a devenit o tradiţie, universitatea noastră oferind acest serviciu de 5 ani consecutiv", a spus Cornel Chira. 

El a amintit că o altă facilitate oferită de către UPB candidaţilor este că în perioada 25 martie - 14 iulie 2017 UPB organizează un program gratuit de pregătire intensivă în universitate pentru Bacalaureat şi examenul de admitere la Matematică, Fizică, Chimie şi Economie. 

Informaţii suplimentare şi detaliate despre toate facilităţile oferite de UPB pot fi găsite accesând site-ul www.upb.ro.

Mai multe articole despre:
cazare admitere facultate Politehnica Bucureşti