MENIU

Caz tulburător în Iași. Un fost polițist și-ar fi înjunghiat mortal mama!

Un fost polițist și-ar fi înjunghiat mortal mama!

Caz tulburător în Iași. Un fost polițist, pensionat de doar câteva luni, și-ar fi înjunghiat mortal mama. Cea care a anunțat polițiștii de moartea femeii este chiar concubina ofițerului. Aceasta din urmă ar fi fost sunată de bărbat și mințită că a găsit-o pe bătrână moartă în casă. Vecinii sunt șocați și le-au mărturisit anchetatorilor că cei doi se certau des. Bărbatul a fost reținut după tragedie însă a declarat că era beat și nu își amintește nimic. 

Tiberius Ghelbere, în vârstă de 45 de ani, care lucrase în trecut ca polițist vamal în Iași, dar și în cadrul Jandarmeriei, se pensionase de doar câteva luni. Obișnuia să meargă des în vizită la mama lui, o femeie de 70 de ani, care locuia singură într-un apartament din municipiu. În noaptea în care femeia a fost ucisă, vecinii acesteia le-au declarat polițiștilor că din apartamentul femeii s-au auzit țipete și că cei doi obișnuiau să se certe des. Tot vecinii le-au spus anchetatorilor că bărbatul ar avea probleme cu alcoolul și devenea agresiv.

Crima cumplită a ieșit la iveală după ce fostul polițist suspectat că și-a ucis mama și-ar fi sunat concubina. I-ar fi spus acesteia că a ajuns la mama sa, dar a găsit-o pe aceasta moartă în casă. Imediat, femeia a sunat la 112.

Imediat, oamenii legii au ajuns la fața locului, acolo unde au găsit-o pe bătrână înjunghiată. La audieri, Tiberius Ghelbere nu a recunoscut crima, susținând că era beat şi nu îşi aduce aminte nimic. Poliţiştii l-au transportat pe acesta la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiza care va stabili dacă bărbatul avea sau nu discernământ.

Mai multe articole despre:
politist mama injunghiere