MENIU

Caz tragic în Moldova. O fetiță de 4 ani a murit, după ce a mâncat castraveți și ridichi

Castraveți ucigași

Caz tragic de intoxicație alimentară în Republica Moldova: o familie întreagă a ajuns la urgență după ce a consumat castraveți și ridichi. Fetița de 4 ani a murit, iar fratele ei de 6 ani este în stare gravă.

O fetiță de patru ani din Republica Moldova, raionul Cahul, a ajuns la spital în urma unei intoxicații, după care a decedat. Se presupune ca li s-a facut rau dupa ce au consumat o salata cu castraveti și ridiche, potrivit Unimedia.

Alexandru Todos de la serviciul de presă al IP Cahul a declarat că doi copii de patru și șase an, împreună cu tatăl vitreg al acestora s-a adresat la medic, iar la scurt timp după asta fetița a decedat.

Din informațiile preliminare se cunoaște că familia a suferit o intoxicație, însă nu se știe ce a provocat această intoxicație. La moment bărbatul și băiatul de șase ani sunt internați în spital, starea acestora fiind gravă.

Poliția investighează cazul pentru a stabili circumstanțele în care familia s-a intoxicat.

Doctorii spitalului din Cahul au confirmat ca este vorba despre o intoxicatie alimentara, insa asteapta rezultatele expertizei medico -legale pentru a spune ce substanta a provocat intoxicatia.

Familia din Crihana Veche a mancat aseara castraveti si ridiche, afirma rudele. Noaptea toti au inceput sa se simta rau.

Bunica, in casa careia locuieste familia, a spus pentru ProTV Moldova ca s-a trezit pe la miezul noptii si a vazut starea celor trei. Ea a chemat ambulanta.

Feodora NICULITA, bunica: “La ora 12 au inceput sa vomite tare, eu am auzit din camera asta in partea ceea cum ei varsau li s-a facut rau la toti. Cand am vazut ca li se face tot mai rau m-am dus in sat sa chem ambulanta.” 

Cateva ore mai tarziu la spital fetita a murit. Fratele ei de sase ani, dar si tatal vitreg au fost transportati in aceasta dimineata la Chisinau.

Mai multe articole despre:
null