MENIU

Caz tragic în Gorj. Minor decedat într-un accident produs de un șofer fără permis. Acesta a fugit de la locul accidentului

accident tragic în Gorj

Un minor de 15 ani a murit după ce șoferul mașinii în care se afla a intrat într-un cap de pod, noaptea trecută, în comuna Plopşoru. Potrivit IPJ Gorj, conducătorul autoturismului nu avea permis și consumase băuturi alcoolice. 

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat de poliţişti în apropiere. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat și că tânărul, în vârstă de 28 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, fiind rănit în urma accidentului produs.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis, potrivit Agerpres.

Mai multe articole despre:
gorj accident rutier minor decedat