MENIU

Caz șocant la SJU Botoșani: Medici, acuzați de răpirea unui bărbat

Caz șocant la SJU Botoșani: Medici, acuzați de răpirea unui bărbat

Reclamație neobișnuită în Botoșani. Câțiva medici din județ s-au trezit acuzați de răpirea unui bărbat. Prietenii individului au alertat autoritățile după ce au aflat că este internat la secția de Psihiatrie, relatează Realitatea PLUS.

Prietenii bărbatului de 47 de ani, care era internat la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, au sunat la 112 pentru a reclama faptul că acesta a fost răpit de către cadrele medicale.

Bărbatul a ajuns în spital după o partidă de pescuit în care a băut foarte mult și i s-a făcut rău. Autoritățile au fost înștiințate prin apel la 112 de prietenii bărbatului. Acesta a fost transportat la Urgențe, iar mai apoi internat pentru o afecțiune la stomac cauzată de consumul exagerat de băuturi alcoolice. După ce această afecțiune a fost rezolvată, medicii l-au transportat la Psihiatrie.

În momentul în care a conștientizat unde se află, bărbatul s-a speriat și și-a sunat prietenii, pe care i-a anunțat că este ținut cu forța și că are nevoie de ajutor. În acest context, amicii bărbatului au sunat din nou la 112, de data aceasta pentru a reclama că prietenul lor este ținut cu forța în unitatea medicală. 

Polițiștii au mers să verifice dacă cele spuse de prietenii bărbatului sunt adevărate, cu toate că acesta avea telefon mobil și comunica continuu cu prietenii săi. Ajunsi aici, nu mica le-a fost uimire sa auda ca bărbatul le-a cerut să anunțe familia că el a decedat. 

Mai multe articole despre:
medici acuzati de rapire botosani