MENIU

Caz şocant la Sibiu. Totul se întâmpla la o stână

<p>Caz şocant la Sibiu. Totul se &icirc;nt&acirc;mpla la o st&acirc;nă - Foto: Arhivă</p>

Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Sibiu, miercuri, acestea fiind acuzate de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Detaliile furnizate de DIICOT sunt şocante, iar acuzaţiile deosebit de grave.

Procurorii spun că există suspiciunea rezonabilă că, încă de anul trecut, inculpatul Anghel Florin Dumitru a recrutat tinere, în special minore, cu vârste cuprinse între 14-17 ani, pe care le adăpostea la o stână aflată la marginea Sibiului, în condiții insalubre și, profitând de starea de vulnerabilitate în care se aflau, prin constrângere şi ameninţare, le obliga să practice prostituția.

Potrivit procurorilor, bărbatul frecventa zona gării din municipiul Sibiu sau diferite centre de plasament sau centre de minori, din Orlat sau din Cisnădie, de unde racola tinere cărora le promitea că le oferă adăpost.

Mai apoi, susţin cei de la DIICOT, la scurt timp după ce le adăpostea în locuinţa sa, inculpatul le determina să practice prostituţia în folosul său, sub supravegherea concubinei sale, inculpata Dobra Aurica, care îl sprijinea pe acesta în activitatea infracțională, sumele obţinute de către persoanele vătămate fiind însuşite de către inculpaţi.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă, scrie voceatransilvaniei.ro.

Mai multe articole despre:
prostituţie stână proxenet minore agresiune minori