MENIU

Caz şocant la Iaşi. Tânără cu probleme psihice, ţinută legată de propria sa mamă

Caz incredibil în comuna Probota din Iași. O tânără cu probleme psihice este ținută legată de propria mamă. Femeia susţine că îşi leagă fiica în fiecare zi cu mâinile la spate, pentru ca aceasta să nu-și facă rău. Fata stă singură în curte, legată fedeleș.

Nu doar vecinii îi cunosc povestea, ci și autoritățile. De multe ori, vecinii spun ca se intristeaza cand o vad, dar totodata nu pot interveni.

"Zici că e la puşcărie săraca fată. O scoate din casă cu mâinile legate la spate şi o pune lângă o masă de lemn. Acolo stă ore întregi, iar apoi o bagă în casă la culcare. Zici că e un animal", a completat vecinul. Reporterii BUNA ZIUA IASI au găsit-o pe Nicoleta legată la mâini, lângă gardul curţii. Nu era obişnuită să vină cineva la ea şi să o întrebe ceva. Pe de altă parte, se uita în gol, parcă speriată, fără să rostească vreun cuvant. Din când în când, ridica privirea spre ochii mamei sale şi aştepta parcă să primească un ordin. Situaţia ei este una deosebit de gravă. Cu toate că ar fi avut internari la Socola şi a mai trecut prin mâna câtorva medici, ajunge iar în casa groazei, unde stă în fiecare clipă legată. Din câte se aude prin sat, se pare ca în momentele in care are câte o criză, este de-a dreptul terorizata", scrie bzi.ro.

Mai multe articole despre:
măsuri Iaşi probleme anunţ decizii fata legata psihice