MENIU

Caz ȘOCANT la Cluj: Cadavrul unui bărbat a zăcut timp de o săptămână într-o rulotă! Mirosul, de nesuportat. Nimeni nu s-a sinchist să-l ridice

Rulotă - imagine cu notă sugestivă

Caz ȘOCANT într-o localitate din județul Cluj! Cadavrul unui bărbat care a murit în urmă cu câteva zile a zăcut timp de mai multe zile într-o rulotă, în plină caniculă. Deși sesizate de către vecini din cauza mirosului de nesuportat, autoritățile nu au luat nicio măsura. Din contră, Salvarea a venit cum a plecat. Nici rudele bătrânului nu s-au agitat prea mult în acest caz. Situația a fost remediată abia în această după-amiază, cel mai probabil după ce informația - apărută inițial în media locale -  a fost preluată și de media centrale. 

Un bărbat de circa 70 de ani a murit într-o rulotă din Aghireșu, județul Cluj, pe un teren din zona școlii din localitate. Vecinii s-au alertat pentru că nu l-au mai văzut pe bătrân de câteva zile și, în plus, din cauza mirosului denesuportat, relatează Știri de Cluj

„S-a stabilit într-o rulotă în spatele casei noastre. Stă acolo din primăvară. El a fost la pușcărie pentru omor, s-a eliberat și apoi a spart casele localnicilor. În cele din urmă s-a stabilit pe terenul familiei, în spatele casei noastre. De câteva zile miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, iar un nepot a fost până acolo și a lăsat ușa deschisă. Acum miroase și mai tare. Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei. Marți seara a fost acolo și Salvarea, dar au plecat pentru că era mort. De câteva zile am observat că nu mai umblă și i-am spus unui nepot să vadă de bunicul lui”, afirmă o vecină.

Abia astăzi, în jurul orei 15:50, cadavrul bărbatului a fost ridicat. Angajații de la morgă cu greu s-au apropiat de rulota bărbatului mort, din cauza mirosului. 

În acest caz a fost eliberat un certificat constatator al decesului de catre medicul de familie. Surse locale au precizat că aparținătorii/familia nu ar fi ținut legătura cu persoana decedată, astfel că Primaria se ocupa cu ridicarea trupului bărbatului.

Conform certificatului de deces, moartea a fost una naturală, astfel că nu poate fi implicată poliția, fiind o problemă de competența autorităților locale, mai arată sursa citată. 

Mai multe articole despre:
cadavru rulota cluj