MENIU

Șocant. Un bărbat și fiul său de un an, găsiți spânzurați în propria casă - Scenariul cumplit de la Alba Iulia - Un nou caz Caracal

Șocant. Un bărbat și fiul său de un an, găsiți spânzurați în propria casă - Scenariul cumplit de la Alba Iulia - Un nou caz Caracal

Caz cumplit, descoperit în Alba Iulia. Un bărbat și un copil de doar un an au fost găsiți spânzurați într-un apartament. Bărbatul s-ar fi certat cu fosta sa parteneră, mama copilului, iar oamenii legii bănuiesc că acesta și-a ucis copilul apoi și-a luat viața, relatează Realitatea PLUS. Ies la iveală însă detalii șocante. Se repetă cazul Caracal. Potrivit primelor informații, polițiștii nu au forțat intrarea în apartament și au pierdut momente importante în timp ce au așteptat ca proprietarul să vină de la Turda la Alba Iulia. Când au intrat în apartament era deja prea târziu.

Scene cutremurătoare în dimnieața de duminică, la Alba Iulia. Un bărbat și fiul său au fost găsiți spânzurați în casă de oamenii legii. 

Apelul la 112 a venit din partea mamei copilului care a anunțat lipsa acestuia, pe care îl lăsase cu fostul său soț, de care era despărțită, relatează Realitatea PLUS. Mama copilului a alertat oamenii legii după ce bărbatul a refuzat să îi mai răspundă la telefon, după ce i-a lăsat copilul în grija. Mai mult, acesta nu a răspuns nici la ușă apartamentului unde locuia cu chirie.

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Femeia ar fi avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol, potrivit IPJ ALba, relatează agerpres.ro.

Halucinant - Detalii de la intervenția polițiștilor. Se repetă cazul Caracal?

Deși polițiștii au fost alertați de mama copilului încă de noaptea trecută că nu mai știe nimic de minor, oamenii legii nu au spart ușa apartamentului în care bărbatul de 27 de ani stătea cu copilul. Polițiștii nu aveau acordul proprietarului și l-au așteptat pe acesta pentru a ajunge de la Turda la Alba Iulia și abia atunci au intervenit. Când au intrat în apartament a fost însă părea târziu. Atât copilul, cât și tatăl au fost găsiți spânzurați. 

Polițiștii ar fi așteptat timp de trei ore în fața apartamentului închiriat, potrivit surselor citate de Realitatea PLUS. Pe de altă parte, IPJ Alba precizează că au fost respectate toate procedurile obligatorii în aceste cazuri.

„Au fost respectate toate procedurile legale. Cu atât mai mult , cu atat mai mutl cu cat s a luat legatura cu barbatul care nu a tradat niciun semn de agitație. A refuzat să spună unde se află. Era foarte calm și a dat asigurări că băiatul este bine. Nu se auzeau zgomote, nu se auzea nimic.

Activitățile de verificare au fost inițiate și au fost vizate atât domiciliul bărbatului, cât și apartamentul închiriat. S-a luat legătura și cu proprietarul apartamentului”, a declarat purtătoarea de cuvânt IPJ Alba - Luminița Prodan, în exclusivitate la Realitatea PLUS 

"Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj, care nu şi-a dat acordul pentru forţarea uşii apartamentului şi s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide şi a permite accesul poliţiştilor în apartament",  menţionează IPJ ALba

Întrucât uşa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forţarea acesteia. În interiorul apartamentului, cei doi au fost găsiţi decedaţi, spânzuraţi.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale, care efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.