MENIU

Caz ȘOCANT într-un sătuc din Iași: O adolescentă de 17 ani s-a sinucis! Copila avea o poveste tragică

Sinucidere Iași

Caz cutremurător în județul Iași. O adolescentă în vârstă de 17 s-a sinucis spânzurându-se de un nuc, lângă casa unde a crescut. Fata îşi pierduse tatăl în urmă cu 7 ani, iar mama ei se recăsătorise şi se mutase într-un alt sat. Sătenii sunt șocați de gestul teribil al fetei. 

Teribilul incident s-a petrecut în satul Hodora, aflat la câţiva kilometri de Belceşti, din județul Iași.

 „Denisa avea 17 ani şi venise doar câteva zile să locuiască aici. Cel mai probabil nu a fost primită de mama ei care locuieşte în prezent la Liteni, un sat din Belceşti. Ea, mama fetei, s-a căsătorit după ce i-a murit soţul în urmă cu şapte ani şi s-a mutat la Liteni. Cel mai probabil a venit să moară în locul în care a copilărit“, a povestit un trecător care părea că ştie bine tragedia fetei.

Unchiul fetei a povestit, la rândul său, ultimele zile ale tinerei. „Denisa venise aici vreo câteva zile ca să se întâlnească cu nişte fete din sat. S-a văzut sâmbăta cu ele, apoi duminică noaptea, spre luni, s-a spânzurat. Eu nu am auzit nimic, deşi locul este chiar în spatele casei unde stau. S-a spânzurat de o ramură. A fost observată dimineaţă de cei care treceau pe drum. Nu ştie nimeni de ce s-a spânzurat“, a spus bărbatul.

Potrivit unor surse citate de Ziarului de Iaşi, înainte să se sinucidă fata i-ar fi spus unei prietene că este timpul să se ducă la tatăl ei, însă unchiul ei a negat această informație.

La doar 17 ani, fata lucra ca baby-sitter la o familie din Iaşi. Ea se lăsase de şcoală ca să se întreţină, neavând niciun venit din partea mamei sale care are deja alţi doi copii.

 „A fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări“, ne-au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.