MENIU

Caz șocant, în Suceava. Un bărbat a încercat să incendieze casa soacrei – A fost arestat de polițiști

Sursa foto: Realitatea de Suceava

Un bărbat de 43 de ani, din Vânători-Neamț, județul Neamț, a încercat să incendieze locuința soacrei sale. Acesta a fost ulterior arestat de polițiști, informează realitateadesuceava.net.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul a încercat să incendieze casa în care locuia soacra acestuia, în timp ce nicio persoană nu se afla în imobilul în cauză. Acesta ar fi folosit un material uşor inflamabil, pe care l-ar fi amplasat într-o anexă a locuinței.

Nepotul femeii de 65 de ani a simțit mirosul de fum și a lichidat incendiul, nefiind necesară intervenția echipajelor specializate.

Bărbatul de 43 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, marți, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de distrugere prin incendiere.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Mai multe articole despre:
suceava casa incendiata arest politie suceava soacra