MENIU

Caz șocant în Suceava: o doctoriță a fost înjunghiată de soț - copiii erau în camera de alături

Caz șocant la Suceava. O doctoriță a fost înjunghiată de soțul ei. În camera alăturată se aflau cei doi copii ai cuplului. Medicul a ajuns la Spitalul din Suceava cu plăgi înjunghiate la nivelul feței, la un ochi și în regiunea cervicală.

C.M., medic rezident la Spitalul Județean Suceava, a ajuns la rănită la spital, fiind înjunghiată de soțul ei.

Incidentul s-a petrecut în apartamentul din municipiul Suceava în care femeia locuiește împreună cu cei doi copii. Aceștia se aflau în casă în momentul atacului și s-au speriat.

Soții, care sunt în proces de divorț, s-ar fi luat la ceartă, iar cearta a degenerat. Bărbatul a pus mâna pe un briceag și a lovit-o pe soție de mai multe ori. 

Femeia de 34 de ani a fost cea care a sunat disperată la 112 și a cerut ajutor. Ea a ajuns la Urgențele Spitalului Județean Suceava cu mai multe plăgi înjunghiate: la ochiul stâng, la nivelul feței, în zona cervicală, dar și cu o contuzie toracică.

Medicul a primit de la colegi îngrijiri medicale, iar polițiștii au venit și ei la spital pentru a discuta cu femeia.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că starea doctoriței nu este gravă, nu are leziuni profunde, însă a rămas internată în Secția de Oftalmologie a spitalului pentru monitorizare.

Soțul acesteia, pe nume I.M., a fost audiat de polițiști și este cercetat pentru infracțiunile de violență în familie, respectiv loviri și alte violențe.

Medicul rezident nu a depus încă plângere împotriva soțului violent, dar polițiștii s-au autosesizat după apelul la 112, iar cercetările se fac sub coordonarea unui procuror.

C.M. activează în Secția de Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean Suceava. Ea a mărturisit pe contul său de socializare că a fost abuzată de mai multe ori de soț și chiar a stat internată într-un centru pentru persoane abuzate.

Soțul agresiv a fost reținut vineri după-amiază, 12 mai 2023, în arestul IPJ Suceava, pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.