MENIU

Caz şocant, în jud. Braşov. Fetiţă de 9 ani, găsită fără suflare, într-un loc de joacă. S-a stabilit cauza decesului

Caz şocant, în jud. Braşov. Fetiţă de 9 ani, găsită fără suflare, într-un loc de joacă

O fetiţă de 9 ani a fost găsită, sâmbătă seara, într-un loc de joacă din Făgăraş, judeţul Braşov.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a încercat să o resusciteze, însă fără rezultat.

"La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 20.26, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un loc de joacă amplasat pe raza municipiului Făgăraș, jud. Brașov, se află o persoană, în vârstă de 9 ani, în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care, în urma efectuării protocolului de resuscitare, a declarat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului", au declarat reprezentanții IPJ Brașov, citaţi de realitateadebrasov.net.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "ucidere din culpă", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru mediafax, că fetiţa a murit în urma unui stop cardio-respirator şi că avea probleme cardiace.