MENIU

Caz șocant în Ilfov. Polițist acuzat că a agresat sexual o femeie, îmbrăcat în uniformă

Sursa foto: Arhivă

Caz șocant în Ilfov! Un polițist din cadrul Poliției orașului Măgurele ar fi agresat sexual o femeie în vârstă de 50 de ani. Acesta se afla în timpul serviciului și purta uniforma.

Un polițist din cadrul IPJ Ilfov este cercetat de procurori după ce ar fi agresat sexual o femeie. Bărbatul ar fi mințit-o că lucrează la o strategie pentru combaterea violenței în familie.

Victima a alertat autoritățile pe 18 aprilie, puțin după ora 20. Ea s-a plâns că polițistul, îmbracat în uniformă, a venit la domiciliul ei și ar fi supus-o la mai multe acte de violență sexuală.

Pe parcursul cercetărilor, acesta a fost delegat la o structură neoperativă din cadrul aceleiași unități de poliție.

Prin urmare, a fost deschis și un dosar de urmărire penală, iar oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a intamplat totul. 

Potrivit unui informări a IPJ Ilfov, „persoana în cauză este polițist în cadrul poliției orașului Măgurele, iar pe parcursul cercetărilor, acesta a fost delegat la o structură neoperativă din cadrul aceleiași unități de poliție.

Totodată, precizăm faptul că, de la momentul deschiderii dosarului de urmărire penală, față de persoana cercetată nu au mai fost formulate alte plângeri penale, care să aibă ca obiect același gen de fapte.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Cornetu”, a anunțat IPJ Ilfov.

Mai multe articole despre:
politist ilfov agresiune sexuala femeie agresata