MENIU

Caz șocant, în Constanţa: O femeie și-a abandonat nou-născutul într-o pungă, iar apoi a sunat la 112

Sursa foto: Arhivă

O femeie din judeţul Constanţa a sunat la 112, afirmând că a găsit un nou-născut în curtea locuinţei sale, iar poliţiştii deplasaţi la faţa locului au descoperit copilul într-o pungă. Anchetatorii au stabilit că femeia respectivă este mama fetiţei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinţei sale din comuna Castelu.

,,La fața locului, polițiștii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precum și copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiței nou-născute, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi continuă cercetările pentru a lămuri întreaga situaţie.

Mai multe articole despre:
constanta nou nascut punga politie