MENIU

Caz revoltător la o creșă din Neamț. Fetiță de 2 ani, bătută și terorizată

Fetita batuta in cresa

Caz șocant în județul Neamț. O fetiță puțin mai mare de doi ani a fost bătută și certată de îngrijitoarea de la creșă. Grozăviile au fost descoperite într-o înregistrare audio. Aceasta a fost făcută cu un dispozitiv pus de părinți, după ce oamenii au simțit că se întâmplă ceva cu micuța.

O fetiță de doar 2 ani și 3 luni a fost supusă unor tratamente groaznice la Creșa Precista din Piatra- Neamț, scrie RealitateadeNeamt.net.

Înregistrarea audio care demonstrează tratamentul aplicat fetiței de către Dorina Ciubotaru, angajată ca îngrijitoare la creșă, a fost făcută publică de un site de știri TVM Neamț.

Potrivit unor surse apropiate de familie, fetița a început să manifeste stări de panică încă de la începutul anului școlar. Ulterior micuța nu-și mai dorea să meargă la creșă.

Părinții au început să-și ridice semne de întrebare și au decis să-i pună în geantă fetiței un dispozitiv de înregistrare audio. Confirmarea despre iadul prin care trece fetița nu a venit în urma ascultării inregistrării ci pe 22 octombrie, când micuța a povestit prin ce trece la creșă.

În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la incidentul de la Creșa Precista, DGASPC Neamț a luat o serie de măsuri printre care și încetarea Contractului Individual de Muncă a îngrijitoarei

Mai multe articole despre:
creşă