MENIU

Caz șocant în Vrancea: Bărbatul găsit împușcat într-o mașină

Vineri seara, la Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, a fost găsit un bărbat rănit, într-o mașină, scrie realitateadevrancea.net.

Cadrele medicale efectuează manevre de resuscitare, iar polițiștii au demarat cercetările. În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care această persoană a fost rănită.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost găsit împușcat, în mașină, pe drumul județean spre Slobozia Ciorăști. Oamenii legii au început să caute posibili autori și au instituit patrule și filtre de control.

Pentru că nimeni nu vrea să ofere informații oficiale, pe surse s-a aflat că bărbatul găsit rănit grav în propria mașină ar fi fost împușcat.

Se pare că ar fi vorba de o reglare de conturi. Persoane necunoscute l-au oprit pe drumul spre casă, spre Slobozia Ciorăști, și i-au tamponat mașina (Mercedes). Apoi l-ar fi împușcat și au dispărut, ca în filmele cu mafioți. Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze, dar fără rezultat. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, inclusiv șeful IPJ Vrancea, Remus Nica, scrie realitateadevrancea.net.

S-au instituit filtre pe drumurile din județ pentru a identifica mașina care a avariat autoturismul victimei. Bărbatul mort avea 61 de ani. Se pare că, între timp, s-a găsit abandonat un SUV Suzuki Vitara, avariat, destul de aproape de locul evenimentului.

Mai multe articole despre:
Vrancea bărbat împuşcat Slobozia Ciorasti