MENIU

Caz șocant în Austria: un bărbat a intrat cu mașina în mulțime

<p>A intrat cu mașina &icirc;n mulțime</p>
<p>A intrat cu mașina &icirc;n mulțime</p>
<p>A intrat cu mașina &icirc;n mulțime</p>

Incident șocant în orașul austriac Graz: un bărbat a intrat cu mașina în mulțime, ucigând cel puțin trei persoane și accidentând alte 50. Printre persoanele ucise se numără și un copil de doar 7 ani.

Trei persoane au fost ucise și alte 50 rănite sâmbătă la Graz, în sudul Austriei, de un dezechilibrat mintal care a intrat în mulțime cu un vehicul 4x4 în mare viteză pe o stradă pietonală, a anunțat guvernatorul local, Hermann Schützenhofer.

Martori oculari au relatat că vehiculul a intrat în mare viteză pe una dintre principalele artere pietonale și comerciale din Graz, al doilea oraș ca mărime din Austria, doborând la pământ zeci de persoane.

Bărbatul, un austriac în vârstă de 26 de ani de origine bosniacă, a fost arestat. Potrivit Agerpres, este vorba despre fapta unui ''dezechilibrat mintal''.

Potrivit martorilor, citați de cotidianul britanic The Independent, bărbatul a ieșit din mașină cu un cuțit în mână și s-a repezit spre oamenii panicați. Bărbatul ar fi încercat să=l înjunghie și pe unul dintre polițiștii care l-au reținut.

Șeful poliției regionale, Josef Klamminger, a exclus pista teroristă. Primele elemente ale anchetei arată că individul prezenta simptome de ''psihoză''.

Mai multe articole despre:
accident Austria accident auto graz