MENIU

Caz înfiorător în America: 3 copii, inclusiv un bebeluș, găsiți morți pe o plajă - Ce a făcut mama lor - FILMUL tragediei

Caz înfiorător în America: 3 copii, inclusiv un bebeluș, găsiți morți pe o plajă - Ce a făcut mama lor - FILMUL tragediei

Tragedie cumplită în America! Trei copii, printre care și un bebeluș, au fost găsiți morți pe o plajă din New York de polițiști. Principalul suspect este mama acestora, potrivit informațiilor preliminare ale oamenilor legii.

Autoritățile din New York investighează moartea a trei copii, găsiți fără suflare pe plajă, după ce un membru din familia celor trei s-a declarat îngrijorat de siguranța acestora, afirmând că „mama ar fi vrut să le facă rău”.

Cei trei copii au fost găsiți, luni dimineața, morți pe plaja din apropierea renumitei promenade Coney Island din Brooklyn. Primele indicii despre autorul crimei conduc către mama celor trei copii. Erin Merdy, în vârstă de 30 de ani, a fost deja audiată de poliție și apoi spitalizată. Femeia a fost evaluată psihiatric marți la un spital. Potrivit prielor informații, polițiștii suspectează că mama i-ar fi înecat, scrie Associated Press.

Trupurile neînsuflețite ale copiilor au fost descoperite după o căutare de trei ore, notează CNN.

E vorba despre un băiat de 7 ani - Zachary Merdy, o fetiță de 4 ani - Lilana Merdy și un bebeluș de 3 luni și jumătate - Oliver Bondarev, potrivit datelor poliției.

Poliția a efectuat căutările cu un elicopter și unități maritime. Copiii au fost găsiți la malul apei, pe o plajă retrasă. Echipajele medicale au încercat să-i resusciteze, dar manevrele au fost în zadar, din păcate.

Mama copiilor a fost găsită luni dimineață, desculță, la 90 de minute dupa apelul la Poliție, în Brighton Beach, lângă Coney Island, la o distanță de 3 kilometri de locul în care au fost găsiți copiii. 

„Nu știm exact ce s-a întâmplat aici. Nu există nicio indicație în acest moment de abuz sau neglijare anterioară a copiilor”, a spus șeful departamentului de poliție din New York - Kenneth Corey, într-o conferință de presă.

Nu au fost raportate autorităților acțiuni ale mamei pentru abuzarea sau neglijarea copiilor, a mai spus Corey.

Femeia avea hainele ude, însă anchetatorii nu au putut spune cu siguranță dacă a stat în ploaie sau în apa golfului.

Mama tinerei - Jacqueline Scott, a declarat că Erin Merdy era o mamă iubitoare, dar a avut o perioadă dificilă: „E posibil să fi trecut printr-o depresie postpartum. Era o mamă bună”, relatează abcnews.go.com.

FILMUL tragediei - Ce au descoperit oamenii legii din New York

Șeful Departamentului de Poliție din New York a prezentat filmul evenimentelor care au dus la descoperirea macabră, a celor trei copii morți pe plaja din Coney Island.

Căutarile au început luni la ora 1:40 dimineața și s-au sfârșit la ora 4:42 dmineața.

Căutarea copiilor a început cu un apel la 911 primit de Poliție luni dimineață, la ora 1:40.

Persoana care a sunat, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, s-a declarat îngrijorată că „un membru al familiei le-ar fi făcut rău celor trei copii mici”. Aceasta ar fi cerut la telefon verificarea apartamentului în care trăia familia cu cei trei copii, în Coney Island, potrivit CNN.

Când poliția a ajuns la apartament, bărbatul din locuință, tatăl unuia dintre cei trei copii, le-a spus că este și el îngrijorat. Acesta le-a spus polițiștilor că crede că femeia și cei trei copii sunt pe plajă.

Timp de aproximativ 90 de minute, polițiștii au cercetat plaje, străzi și un spital local.

Un alt apel telefonic la 911 i-a condus pe oamenii legii la mama copiilor. Cel care a alertat autoritățile a descris o „femeie deznădăjduită”.

Ulterior, polițiștii, au găsit-o pe femeie și pe alți membri ai familiei cu ea. Dar copiii nu erau acolo.

Căutarea copiilor s-a intensificat și au continuat terestru, aerian și pe apă, cu un elicopter și unități maritime.

Descoperirea macabră avea să vină în jurul orei 4:42. Ofițerii de polliție au găsit copiii inconștienți pe țărm. Ulterior, au fost declarați decedați. 

Locul din Coney Island unde au fost găsiți copiii este la aproximativ 3 km de locul unde a fost găsită femeia și la 1,5 km de apartamentul lor. Locul unde erau cei trei minori este  la aproximativ 13 străzi de stadion și la trei străzi distanță de clădirea în care locuiește femeia. Un angajat al complexului de locuințe a explicat că familia se mutase aici în urmă cu mai puțin de un an.