MENIU

CAZ INCREDIBIL la Constanţa: O asistentă de la Ambulanţă NU a acordat prim-ajutor unui turist

CAZ INCREDIBIL la Constanţa: O asistentă de la Ambulanţă NU a acordat prim-ajutor unui turist

O asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa a fost demisionat, luni, după ce în cazul său a fost declanşată o anchetă şi s-a stabilit că nu a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău în staţiunea Mamaia şi care ulterior a murit la spital.

Unui bărbat în vârstă de 62 de ani, din Vrancea, i s-a făcut rău sâmbătă, în centrul staţiunii Mamaia, iar cei prezenţi au chemat ambulanţa, la faţa locului ajungând un echipaj fără medic, doar cu asistentă medicală. Câţiva martori au imortalizat scena cu telefoanele mobile, aceştia susţinând în inregistrare că asistenta nu i-a acordat primul ajutor bărbatului respectiv.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, Vasile Popescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că a analizat acest incident, a stat de vorbă cu asistenta respectivă, după care conducerea instituţiei a decis să îi desfacă acesteia contractul de muncă, iar apoi femeia şi-a dat demisia.

În urma anchetei, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au constat că asistenta nu şi-a îndeplinit atribuţiile şi nu a urmat procedurile în acel caz, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
spital ambulanţă turist doctor