MENIU

Caz incredibil, la Cluj-Napoca! Femeie fără mască, târâtă pe jos și băgată cu forța într-o ambulanță

Caz incredibil, la Cluj-Napoca! Femeie fără mască, târâtă pe jos și băgată cu forța într-o ambulanță

Scene violente la Cluj-Napoca. O femeie a fost târâtă pe jos mai mulţi metri de câţiva poliţişti şi băgată cu forța într-o ambulanţă. Martorii incidentului au povestit că femeia nu purta mască de protecție şi că a refuzat să se legitimeze atunci când a fost abordată de oamenii legii.

Scena cu femeia trasă pe jos de polițiști a fost filmată de la balcon de un clujean. Imaginile postate pe Facebook sunt descrise cu mesajul ,,Tind să cred că nepurtarea măştii este cauza. Mai multe detalii nu ştiu".

Reprezentanţii Poliţiei Cluj au transmis, însă, că femeia care nu purta mască și a refuzat să se legitimeze a fost băgată în ambulanţă și dusă la spital fiindcă i s-a făcut rău.

Imaginile au devenit virale în scurt timp şi i-au împărţit în două tabere pe internauţi. Unii au remarcat brutalitatea poliţiştilor, care au tratat femeia ca pe un răufăctor. Alții, în schimb, le-au găsit scuze oamenilor legii pentru comportamentul violent pe motiv că femeia a încălcat restricţiile impuse de pandemia de coronavirus. 

Mai multe articole despre:
reguli masca masca ratb