MENIU

Cauza morţii lui Prince: Suspiciune de supradoză de droguri

Cauza morţii lui Prince: Suspiciune de supradoză de droguri

Prince a fost tratat pentru o supradoză de droguri cu şase zile înainte de deces, precizează mai mai multe surse pentru site-ul american TMZ. Autopsia se va face în cursul zilei de vineri, 22 aprilie, potrivit CNN.

Povestea cauzei morţii lui Prince începe să fie elucidată. Avionul privat a lui Prince a aterizat de urgenţă în Moline, Illinois, vinerea trecută, la câteva ore după ce a susţinut un concert în Atlanta. La acea vreme, apropiaţii săi spuneau că se “lupta” cu o gripă. Infomaţia ridică semne de întrebare, deoarece avionul său mai avea 48 de minute până să ajungă la destinaţie, înainte să aterizeze neprogramat.

A murit Prince! Care au fost ultimele lui cuvinte. Mesajul e sfâșietor

Mai multe surse de la Spitalul din Moline au precizat pentru TMZ faptul că Prince a fost dus în grabă la spital, iar medicii i-au administrat o “doză-şoc”, un tratament intensiv de salvare “tipic”, care contracarează efectele morfinei sau ale heroinei.

Sursele citate continuă relatările, precizând că medicii l-au sfătuit pe Prince să rămână în spital cel puţin 24 de ore. Apropiaţii săi au cerut o rezervă privată, iar când au aflat că acest lucru nu este posibil, Prince şi cei care îl însoţeau au decis să ceară externarea. Cântăreţul a fost tratat timp de 3 ore, după care cu avionul personal a ajuns la reşedinţa sa.

Prince a murit. GESTUL ŞOCANT făcut de artist cu 2 ani în urmă. Fanii, înmărmuriţi! De ce a făcut-o?

Atunci când Prince a părăsit spitalul medicii precizează că “nu se simţea bine”.

Pe 16 aprilie, la o zi după ce a fost tratat de urgenţă în spital, Prince a apărut la un concert privat, foarte aproape de locuinţa sa din Minnesota, unde şi-a convocat o parte din fani. Toate celelalte concerte programate au fost anulate din motive de sănătate.

Sursa: mediafax.ro

Mai multe articole despre:
deces Prince cauza moríi