MENIU

Câţi copii vei avea, în funcţie de zodie

Câţi copii vei avea, în funcţie de zodie

Chiar dacă știi exact câți copii îți dorești, astrele s-ar putea să îți dea peste cap planurile. Vezi câte glasuri diferite îți vor spune „mamă”.

Berbec

Nu pari genul care să vrea să schimbe scutece, dar odată ce începi să faci copii, nu te mai poți opri. Ai vrea o echipă de fotbal, dar te oprești la 5 și ai grijă să le arăți în fiecare moment al vieții lor cine este șeful.

Taur

Ești caldă, iubitoare, atentă, ai toate calitățile necesare unei mame, dar faci un singur copil. Este de așteptat, având în vedere că vrei să te asiguri că îți vei împărți mâncarea cu cât mai puține persoane.

Gemeni

Nu prea îți vine să dai petrecerile și aventurile pentru viața de familie, dar o vei face. Ai să ai un copil care va face cât 10. Te vei asigura că va fi bun la toate și îți va aduce multă satisfacție.

Rac

Nu îți dorești nimic mai mult decât să fii mamă. Oricâți copii vei avea, nu le va lipsi iubirea, iar asta este tot ce contează.

Leu

Toată lumea știe că ești egoistă și dornică de atenție, iar maternitatea nu va schimba asta. Nu vei avea decât un copil, pentru că îți este greu să iubești prea multe persoane mai mult decât pe tine, scrie unica.ro.

Mai multe articole despre:
copii horoscop zodie