MENIU

Cătălin Tolontan n-a mai rezistat după revocarea lui Kovesi: "Deplorabil!"

Catalin Tolontan

Cătălin Tolontan a comentat decizia președintelui Klaus Iohannis de a o revoca din funcție pe Laura Codruța Kovesi.

Catalin Tolontan a vorbit, de asemenea, si despre gestul lui Klaus Iohannis, care nu a anuntat personal, in public, decizia de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi, preferand sa delege aceasta atributie purtatorului de cuvant al președinției, Mădălina Dobrovolschi.

“Atunci când Constituţia ne spune ceva, noi trebuie să aplicăm acest lucru. Regulile Constituţiei sunt, probabil, unele dintre cele mai preţioase bunuri comune pe care le avem în această ţară.

Dacă Laura Codruţa Kovesi a făcut mult mai mult bine decât rău, acest lucru se va vedea. Acest lucru este cu adevărat moştenirea. Ceea ce urmează în DNA este moştenirea de lider, de manager, de procuror şef a Laurei Codruţa Kovesi. Pentru că sistemele pe care le-a întărit vor trebui să funcţioneze în continuare”, a declarat Cătălin Tolontan la Europa FM.

"Încă un om se retrage de pe prima scenă a statului român, fără să primească mulţumiri de la cel mai înalt nivel. Este îngrozitor acest lucru.

Oameni, unul după altul, miniştri, procurori şefi, şefi de poliţie, oameni care se retrag fără ca nimeni să le mulţumească pentru lucrurile bune pe care le-au făcut.

Niciunul dintre noi nu este infailibil, toti gresim, au facut si lucruri rele, dar tu, ca reprezentant al statului roman, sa nu ii strangi mana si sa ii multumesti, mi se pare deplorabil. Pentru stat, in primul rand", a încheiat Cătălin Tolontan.

Laura Codruța Kovesi a fost revocată ieri din funcția de procuror-șef al DNA, prin decretul semnat de președintele Klaus Iohannis.

Laura Codruța Kovesi a rostit, tot ieri, un discurs de 6 minute, la finalul căruia a fost aplaudată de zeci de procurori adunați pe scara interioară de la sediul DNA. CITEȘTE AICI ce a spus Kovesi!

5 ani a stat Laura Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al DNA, începând din mai 2013. Mandatul ei urma să se termine în 2019.

Citește și: Răspunsul cititorilor realitatea.net la întrebarea "A procedat bine Iohannis revocând-o pe Kovesi?"

Gazeta Sporturilor, care a aparținut trustului Intact, a fost achiziționată de Ringier Sportal SRL. Conform comunicatului postat pe site-ul grupului Ringier, "achiziția cuprinde atât platforma digitală GSP.RO, cât și ediția printată a Gazetei Sporturilor", a notat gsp.ro, pe 3 iulie.

După cum realitatea.net a informat în urmă cu trei săptămâni, Cătălin Tolontan ocupă în prezent funcția de coordonator editorial la Ringier, cu atribuții foarte importante, fiind responsabil atât de Gazeta Sporturilor, print și online, cât și de Libertatea, print și online.

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Tolontan după vânzarea ziarului Gazeta Sporturilor!

De asemenea, în urma tranzacției dintre Intact și Ringier, domeniul tolo.ro și conținutul editorial al site-ului au trecut tot în portofoliul Ringier, companie care se ocupă și de publicitatea de pe site, a mai scris realitatea.net.

Citește și: Cătălin Tolontan, dat în judecată după "Dosarul Shanghai". Se cer despăgubiri uriașe

Grupul Intact a confirmat tranzacția.