MENIU

Cât va costa anul acesta un Moș Crăciun care vine la firmă

Mos Craciun vine la serviciul lui Mami sau Tati

Din ce în ce mai multe firme de pe piaţa locală organizează petreceri pentru copiii angajaţilor, în special în perioada Sărbătorilor de iarnă.

O petrecere de Crăciun corporate pornește de la 1.000 lei și poate ajunge la 9.000 lei, pentru un eveniment complex cu animatori tematici, programe de divertisment diversificate, decor, spectacole și jocuri, potrivit firmei BluParty, unul din furnizorii de astfel de servicii pentru copii.

"În ultimii doi ani, numărul angajatorilor care organizează astfel de petreceri de Crăciun corporate a înregistrat creșteri de până la 30%", spune Mădălina Rapanu, manager BluParty.

Avantajele unei astfel de iniţiative sunt evidente: Moș Crăciun vine direct la birou, împărte cadourile și susține o Serbare, însoțit de mascote tematice și animatori de iarnă. Copiii sunt fericiţi, iar angajații văd acest tip de petrecere ca pe un beneficiu adus într-o perioadă foarte aglomerată, în care sunt prinși între cumpărături și încheierea anului de muncă.

În afară de Moș Crăciun și Crăciunițe, companiile preferă animatorii de iarnă si mascotele tematice: Spiriduși, Reni, Crăiese și Oameni de zăpadă, iar cel mai cerut animator al anului este Prințesa Elsa, personaj din filmul de animație Disney, Frozen.

Vezi mai jos cum arată o astfel de petrecere corporate de Crăciun. Detalii aici