MENIU

Cât te costă să-ți cânte Irina Loghin la petrecere în 2024. Regina muzicii populare încă dă curs evenimentelor private și sărbătorilor locale

Cât te costă să-ți cânte Irina Loghin la petrecere în 2024

Irina Loghin, cunoscută și iubită de publicul larg pentru vocea ei puternică, continuă să fie o parte integrantă a scenei muzicale românești. Cu o carieră îndelungată, Irina Loghin a reușit să transmită mesajul muzicii populare românești în toate colțurile țării și chiar și în străinătate. Acesta este unul dintre motivele pentru care ea este tot mai căutată la evenimentele private și sărbătorile locale.

În 2024, Irina Loghin continuă să dea curs evenimentelor private și sărbătorilor locale, oferind oportunitatea de a vă cânta la petrecere. Cu o experiență vastă în interpretarea melodiei popular românești, ea este garantia unei serii de muzică deosebite și a unei atmosfere pline de emoție și bucurie.

Mai mult, prezența ”reginei muzicii populare” la evenimentul tău are un preț decent pentru un artist emblematic ce are o carieră prodigioasă, care se întinde -admirabil- pe șapte decenii.

Onorariul artistei pentru o astfel de ocazie este de aproximativ 2000 de euro pe lângă cheltuielile de transport. O sumă mica pentru renumele și prestigiul unui artist care, în ciuda vârstei venerabile, își asumă angajamentul  de a oferi momente de neuitat prin interpretările sale autentice, scrie money.ro.

Mihaela Borcea se recăsătorește la 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Cine este norocosul cu care va merge în fața altarului

Cum reușește să se mențină în formă la 85 de ani

Irina Loghin nu s-a sfiit și a vorbit deschis despre trucurile la care apelează pentru a arăta cât mai bine la cei 85 de ani ai săi. Cântăreața a mărturisit că are un stil de viață sănătos, de mai bine de 5 decenii, însă marele ei secret este faptul că a renunțat la un aliment care, de altfel, nu i-a plăcut niciodată. Pe de altă parte, solista de muzică folclorică spune că mănâncă foarte des semințe de dovleac sau floarea soarelui, dar și migdale.

De asemenea, regina muzicii populare este nedespărțită de un ceai, pe care îl consumă în fiecare dimineață.

“Totul vine de la alimentatie, de la cruditati. Eu in fiecare dimineata beau un ceai de catina. O dau prin blender, o strecor si beau un pahar de catina si acum m-am invatat cu el. Catina este cea mai buna”, a marturisit Irina Loghin.

Catina este considerata una dintre cele mai valoroase plante medicinale. Frunzele, florile, semintele si fructele sale sunt laudate pentru proprietatile lor, fiind folosite de sute de ani pentru realizarea a tot felul de preparate, de la gemuri si sucuri pana la remedii naturiste sau produse cosmetice.

Ce să pui în ghiveci dacă florile s-au ofilit. Trucul grădinarilor pricepuți pentru revitalizarea plantelor

Mai multe articole despre:
irina loghin muzica populara evenimente onorariu