MENIU

Cât de ”dezbrăcată” era fata amenințată că va fi dată jos din avion. Poza face furori pe Facebook

<p>Emily O'Connor</p>
<p>Emily O'Connor</p>
<p>Emily O'Connor</p>
<p>Emily O'Connor</p>
<p>Emily O'Connor</p>
<p>Emily O'Connor</p>

O tânără a fost amenințată că va fi dată jos din avion, pentru că ar fi fost îmbrăcată nepotrivit. Cazul a stârnit o amplă dezbatere pe Internet. 

Tânăra, identificată sub numele de Emily O'Connor, intenționa să ajungă de la Birmingham la Tenerife și era îmbrăcată numai bine pentru o vacanță.

Chiar înainte de decolare însă, personalul aeronavei a venit și i-a cerut să se acopere. De ce? Se pare că era îmbrăcată cu o bustieră neagră, considerată nepotrivită.

Emily a încercat să se apere, însă a susținut ulterior că personalul avionului a atacat-o verbal. La fel și unii pasageri. "Taci din gura, femeie patetica", i-ar fi spus un pasager. ”Au facut comentarii la microfon despre mine și m-au lăsat să tremur supărată”, a relatat tânăra.

În cele din urmă, chiar Emily a decis să rezolve situația și i-a cerut verișoarei sale o haină cu care s-a îmbrăcat. 

Ulterior, compania aeriană a dat un mesaj în care a criticat modul în care angajații au rezolvat problema. ”Liniile aeriene au totuşi o politică vestimentară, care se aplică atât bărbaţilor, cât şi femeilor, de toate vârstele, fără discriminare”, au spus reprezentanții Thomas Cook. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO

Mai multe articole despre:
Emily O'Connor