MENIU

Cât costă meniurile McDonalds după scăderea TVA-ului

McDonalds România a introdus în preţul produselor comercializate în restaurantele proprii scăderea de TVA la alimente de la 1 iunie.

McDonald's Romania a redus, de la 1 iunie, preţul pentru principalele categorii de produse vândute în restaurantele proprii, în medie, cu 12%, aplicând integral scăderea TVA la alimente decisă prin lege, potrivit unei informări a companiei.

Astfel, meniurile mari şi medii sunt mai ieftine cu 2 lei, astfel încât meniul mediu costă acum 14,40 lei, de la 16,40 lei până la 1 iunie, iar cel mai vândut produs McDonald's, Big Mac, costă acum 8,70 lei, de la 9,90 lei.

„McDonald's Romania susţine reducerea de TVA şi iniţiativele care vin în sprijinul clienţilor şi angajaţilor nostri. În consecinţă, am redus preţurile pentru principalele categorii de produse în medie cu 12%", spun reprezentanţii companiei pentru Economica.net.

McDonald's operează cel mai mare lanţ de restaurante din România – 67, în 21 de oraşe, dintre care jumătate sunt drive-through. Acestea cumulează afaceri anuale de peste 100 de milioane de euro.

Mai multe articole despre:
Mcdonalds McDonald's MENIU MCDONALDS