MENIU

Cât costă cel mai rapid hard disk extern din lume

Amatorii de superlative absolute se vor bucura să audă că LaCie tocmai a anunţat cel mai rapid hard disk extern de pe piaţă, scrie playtech.ro.

Pentru cei care îşi doresc cele mai rapide medii de stocare externe, LaCie a creat o nouă generaţie de hard disk-uri Little Big Disk. Acestea au fost anunţate pentru prima oară la CES 2014 în luna ianuarie, iar de luna viitoare vor intra în circulaţie.

Având în vedere că titlul “cel mai rapid hard disk” nu se obţine nici foarte uşor şi nici foarte ieftin, aceste noi creaţii ale celor de la LaCie au la bază două SSD-uri de 512 GB legate în RAID 0. Din acest motiv, noul Little Big Disk vine doar într-o singură variantă cu un terra byte de spaţiu. Din fericire, datorită porturilor Thunderbolt de pe spate, puteţi, în funcţie de buget, să legaţi mai multe astfel de dispozitive în serie. Pentru că nu mai vorbim de hard disk-uri clasice la bază, aparatul din imaginea de mai sus este şi mult mai portabil decât dispozitivele similare din trecut. Are doar 620 de grame şi încape fără probleme într-o geantă de laptop. Citeste mai mult pe playtech.ro.