MENIU

Căsătoria acestei femei revoltă lumea! Spune că avea 9 ani când s-a îndrăgostit: acum, la 45....

O femeie de 45 de ani din San Diego face furori în presa internaţională, pentru că susţine că, îndrăgostită încă de la 9 ani, s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu o...gară cu acelaşi nume ca şi ea. 

Femeia susține că nu se consideră ca având probleme psihice și că este îndrăgostită de clădire de la 9 ani. Ba face chiar şi sex cu gara. Ce-i drept, doar imaginar, scrie The Mirror.

În fiecare zi, în drum spre casă, Carol petrece câte 45 de minute cu “soțul”, De menționat că nunta a avut loc în 2015, dar abia acum doamna s-a decis să spună lumii întregi. Unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa, spune americanca, a fost în 2016, când ea și gara au marcat un an de la căsătorie.

Carol se declară persoană atrasă de obiecte neînsuflețite. “Eu discut cu gara, mă salut, atunci când nu mă vede nimeni. Am un loc preferat, pe care îl și sărut uneori”, povestește femeia.

Santa Fe nu este singura din lume, care s-a măritat cu obiecte. Anterior, una dintre conaționalele ei s-a căsătorit cu o roată de la carusel, iar alta – cu o șosea.

sursa

Mai multe articole despre:
0 gară căsătorie carol santa fe