MENIU

Casa unei cunoscute vedete TV, atacată de hoți. Poliția a intervenit. Declarația vedetei, în EXCLUSIVITATE

Andreea Marin, vedetă TV

Casa Andreei Marin a fost atacată de hoți. Poliția a fost sesizată de o firmă de pază, dar în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, hoții nu mai erau acolo. Criminaliștii au ridicat probe și au luat imagini de pe camerele de supraveghere. S-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat. Nu este prima dată când hoții au încercat să jefuiască locuința vedetei de televiziune. În 2015, hoții au intrat în casa Andreei și au furat bijuterii în valoare de 1.000 de lei, relatează Realitatea PLUS.

Hoții au încercat seara trecută să îi spargă locuința Andreei Marin. Mai mulți indivizi au sărit gardul și ar fi încercat să intre pe geam, însă au declanat alarma de securitate, moment în care s-au speriat și au plecat de la fața locului. 

Într-o declarație făcută exclusiv pentru Realitatea PLUS, vedeta TV a afirmat: "Este adevărat, a existat aseară o tentativa de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o alta experienta de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar daca ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub brat un hot ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar ii pun în pericol după aceea. Firma de securitate a sosit la fata locului, la fel si politia și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativa de furt calificat. Nu îmi face placere situația, nu îmi place sa vad oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient ca poarta răspunderea faptelor sale".

"La data de 20 martie, în jurul orelor 21:00, colegii mei din cadrul poliției Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază, cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infractiunea de furt calificat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice. În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat", a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Ilfov.