MENIU

Casă de lux în remorca unui TIR! Un cuplul de pensionari din SUA își trăiește bătrânețea mult-visată

TIR/ Captură video

Un cuplu de pensionari din SUA trăiește bătrânețea la care ambii parteneri au visat toată viața. Cei doi au investit 180.000 de dolari pentru transformarea unei remorci deteriorate a unui tir într-o casă mobilă cu bibliotecă, scară spiralată și o cadă cu hidromasaj. Mai mult, noul cămin are și tehnologie de ultimă generație. 

Cuplul de pensionari și-a propus să-și petreacă ultimii ani din viață într-un mod inedit. Cei doi vor să se plimbe și să se instaleze mereu în alt loc, astfel încât să viziteze cât mai multe locuri din SUA și Canada.

În vârstă de 75 de ani, Clayton a spus că a muncit timp de 5 ani pentru a transforma remorca într-o casă de locuit. Bărbatul a cusut până și perdelele iar soția sa s-a ocupat de procurarea materialelor. Remorca are mai multe camere, inclusiv birou, bucătărie, garaj, living, dormitor, bibliotecă și baie. De asemenea, are o scară spiralată care duce la etaj.

"Acesta este dormitorul. Acesta mare este al ei, evident, cât și spațiul de depozitare de dedesubt. Iar patul se mișcă înainte și înapoi ca să nu fiu nevoit să mă strecor, pot să-l mut, este pe roți", povestește proprietarul.



Cei doi și-au vândut casa și afacerile familiei pentru a se bucura din plin de investiția lor. Bătrânii spun că ar sfătui pe oricine să le urmeze exemplul. 

Mai multe articole despre:
casa casa lux tir cuplu pensionari pensionari sua