MENIU

Grigore Cartianu, după Ordonanţa insolvenţei ce vizează Realitatea TV: Nu mor caii când vor varanii

Legea insolvenţei a ajuns pe repede-înainte pe masa Guvernului şi a fost adoptată chiar în şedinţa de joi. Încă de săptămâna trecută, Cozmin Gusă a avertizat că Legea insolvenţei este concepută "cu dedicaţie" pentru închiderea Realitatea TV. 

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei a afirmat, după ce Legea Insolvenţei a fost adoptată, că legea insolvenţei a fost modificată de mai multe ori, întrucât viaţa economică şi socială are o dinamică accentuată.

"Această lege a insolvenţei are drept obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV. Legea vizează direct Realitatea TV, nu are treabă cu insolvenţa din România şi dânşi au dorit, prin nişte metode ilegale, printr-o ordonanţă eventual, să vizeze direct Realitatea TV. Nu vreau să se sperie nimeni, noi luptăm în continuare. Dar asta era motivul pentru care Orlando "minte-puţină" se răstise la Tudorel Toader, pentru că ministrul Justiţiei nu voia să semneze acest proiect legat de legea insolveţei pentru că este ilegal şi vizează strict Realitatea TV", a afirmat Cozmin Guşă, în urmă cu o săptămână.

Jurnalistul Grigore Cartianu afirmă şi el, pe contul de Facebook, că Ordonanţa insolvenţei este dată cu dedicaţie pentru Realitatea TV.

"Comportament de stat mafiot: Guvernul Dragnea 3 a dat azi ordonanță de urgență cu dedicație (cea cu insolvența).

Ținta: Realitatea TV.

Obiectivul: închiderea sau preluarea postului de către grupul mafiot PSD-ALDE.

Mâna criminală a lui Dragnea: Orlando Teodorovici", a scris Cartianu, care şi-a imaginat şi cum ar gândi realizatorii de la Antena 3:

"Gata, Daddy ne scapă de Realitatea! Îi înțeleg pe reptiloizi: de o vreme, îi bate Rareș Bogdan la audiență de le sună apa-n cap.

Nu mor caii când vor varanii!".

Mai multe articole despre:
cartianu apara realitatea tv