MENIU

Cărți scandaloase care îi învață pe cei mici să mintă și să se răzbune - Sfaturi ȘOCANTE pentru copiii sub 10 ani

Cărți scandaloase care îi învață pe cei mici să mintă și să se răzbune - Sfaturi ȘOCANTE pentru copiii sub 10 ani

"Profu' crede că învăț"... Este titlul unei cărți care a creat revoltă în rândul părinților. Aceasta a fost găsită în raftul unei cunoscute librării, iar conținutul este halucinant. Destinată copiilor între 6 și 10 ani, cartea îi învață pe cei mici cum să își urască profesorii, cum să se răzbune pe ei sau cum să își mintă părinții. 

Aceasta este cartea care a scos-o din minți pe o tânără care a povestit pe Facebook că ar vrea să își publice propria lucrare, dar nicio editură nu o ajută.

În schimb în librării există cărți periculoase pentru cei mici. Cum ar fi "Profu crede că învăț".

Copiii sunt învățați cum să se răzbune pe dascălii lor.

"Aranjează-ți profesorul cu niște capse. Înțeapă-l cu creioanele și fă-i zgârieturi adânci cu un pix. În caz de mânie extremă, recomand și o foarfecă." Iar rândurile șocante continuă pe o altă pagină.

"Spionează-ți profesorii pe Facebook " , scrie în cartea cu pricina.

În continuare, copiii sunt îndemnați să pună cartea pe o suprafață tare, să o lovească cu capul și să întrerupă experimentul doar dacă își pierd cunoștința.

O altă lucrare de acest gen, găsită într-o librărie, are pe copertă o persoană de sex feminin îmbrăcată sumar care este scoasă la tablă de către profesor.

"Îndrăznește să dai din fund ca să reușești" este titlul cărții. În interior are o pagină și mai revoltătoare. Acolo scrie: „Exersează-ți abilitățile de pupat în fund”.

Iar o altă carte, la fel de revoltătoare, a fost semnalată de aceeași învățătoare din Argeș. Se numește "75 de sfaturi pentru a supraviețui la școală"

 

Aici sunt sfaturi despre cum copiii pot să își mintă părinții.

Unul dintre ele sună așa: „Trebuie să te porți frumos cu ei ca să pară că de fapt îi iubești. Asta îi face să creadă că te-au educat bine”.

Un alt sfat spune: „Dacă vrei ca părinții să îți cumpere ceva, spune-le că e pentru școală. Când e vorba de asta, părinții sunt destul de proști și cred orice dacă ai o scuză bună”.

Iar pe o altă pagină, copiii sunt îndemnați să nu îi ajute pe părinți la treburile casnice în schimbul iubirii lor. 

Mai multe articole despre:
carti copii sfaturi scandaloase