MENIU

Carmen și Klaus Iohannis, la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid - Cum a fost îmbrăcată prima doamnă a României - FOTO

Klaus Iohannis participă, timp de trei zile, la summitul de la Madrid. Președintele, alături de prima doamnă a României - Carmen Iohannis au fost invitați la dineul de gală oferit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia în onoarea șefilor de Stat și de Guvern, la Palatul Regal din Madrid.

Carmen și Klaus Iohannis au fost întâmpinați, marți seara, de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia la Palatul Regal din Madrid. Prima doamnă a României a purtat o rochie de culoare roz.

Liderii celor 30 de state membre ale NATO se reunesc pentru summitul istoric de la Madrid. La 25 ani de la precedentul summit din capitala Spaniei, Alianța Nord-Atlantică își va adopta următorul Concept Strategic. Un document care va avea o greutate net superioară și care, evident, va aduce măsuri suplimentare pentru descurajarea Rusiei și va defini prioritățile pentru următorul deceniu. 

Summit la Madrid | Klaus Iohannis, la dineul de gală, alături de Joe Biden - Măsuri radicale pentru descurajarea Rusiei

Mai multe articole despre:
carmen iohannis rochie dineu madrid