MENIU

Carmen şi Klaus Iohannis, fotografie de colecţie de la nuntă, făcută publică abia acum

CARMEN IOHANNIS
FOTO: <a href="https://www.facebook.com/pages/Carmen-Iohannis/1554205601482274?fref=ts" target="_blank">Facebook</a>

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen, formează unul din cele mai îndrăgite cupluri prezidenţiale, din istoria României. Cei doi sunt în permanenţă activi, prezenţi la evenimente, dar şi pe reţelele de socializare.

Activitatea de pe reţelele de socializare a contribuit mult la popularitatea cuplului prezindenţial, iar românii par tot mai curioşi să descopere cuplul Iohannis şi dincolo de statutul lor oficial.

Şi pentru că a venit vara şi e sezonul nunţilor, Carmen Iohannis a publicat pe pagina personală de Facebook o fotografie ceva mai veche, de la nunta unor prieteni, din perioada în care soţul ei era doar prima al Sibiului, scrie spynews.ro.

Dacă fizicul preşedintelui nu a suferit schimbări majore, în timp, Carmen Iohannis avea un cu totul alt look. Prima doamnă era brunetă, iar părul ceva mai tapat. Silueta fără cusur a rămas, însă, neschimbată.

Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de 26 de ani şi nu au copii. Preşedintele a mărturist că activitatea de profesor, dar şi cea de la primăria Sibiului, implicit, lipsa de timp, au fost factorii care i-au împiedicat până acum să aibă moştenitori.