MENIU

Carmen Harra prevede schimbări revoluționare în România în 2024: „Românul întotdeauna explodează toamna”

Carmen Harra prevede schimbări revoluționare în România în 2024

Carmen Harra a venit cu previziuni surprinzătoare pentru anul viitor. Conform vestitei prezicătoare, România va fi zguduită de o adevărată revoluție politică în 2024. Surprinzătoare au fost, deopotrivă, și previziunile în ceea ce privește viitorul lui Florin Cîțu.

 De-a lungul timpului, Harra s-a remarcat prin preciziile sale pronosticuri și abilitatea de a identifica trendurile și schimbările din societate, iar cuvintele sale aduc un semnal puternic de avertizare pentru toți cei implicați în politică.

În cadrul unui interviu cu Adriana Bahmuțeanu, Carmen Harra a avertizat că ne așteaptă o perioadă revoluționară, în care cei aflați în poziții de putere și care au comis greșeli vor plăti consecințele acestora.

Pensionarii cer ca sâmbetele muncite în comunism să se adune separat la anii de vechime

„Se plătește pentru toate erorile, mai ales cele catastrofale, care au afectat viața a milioane de oameni. Arafat nu are cum să iasă basma curată din niște lucruri pe care le-a făcut. Ziua plăților vine! Vine și ziua aia, chiar dacă aparent a căzut în picioare.

Chiar dacă aparent toți așa zis demnitari au făcut ce-au vrut ei, au cheltuit cât au crezut ei, pentru că ei au crezut că cuțitul și păinea în mână și pot să facă ce vor ei. Aici este greșeala când oamenii ajung în funcții de conducere”, a explicat Cramen Harra, în podcastul Adrianei Bahmuțeanu.

Referindu-se Florin Cîțu, Harra aruncă o adevărată bombă:

„În primăvară, Cîțu o să încerce să spele putina. Mai mulți o să încerce să spele putina, că sunt mulți implicați în chestia asta. Însă cel care plătește cel mai rău, până la urmă, este, totuși, Arafat. Pentru că el a fost capul răutăților și a fost mânjit și corupt în toată povestea asta. Și de sistem, și de alte lucruri, pe ușa din dos.”

Ministrul Finanțelor tranșează dilema viitorilor pensionari: Nu vom amâna creşterea contribuţiei la Pilonul II de pensii

Cîțu este urmărit penal pentru două infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, în dosarul vaccinurilor anti-Covid.

„Pentru că lumea de rând nu înțelege ce se întâmplă în culise, în spatele ușilor închise. Toți oamenii care conduc lumea au interesele lor, întâi. Toți acționează după niște planuri, de care oamenii de rând habar nu au”, a spus vestita clarvăzătoare.

Carmen Harra preconizează că în perioada imediat următoare, România va avea parte de „schimbări incredibile”, asemănătoare cu cele din decembrie 1989.

„Românul întotdeauna explodează toamna, când ne îndreptăm spre Crăciun, în perioada asta a anului. Asta e perioada aia fatidică, când toate trebuie să se întâmple. Omul se trezește și spune „stai, că vine Crăciunul, dar eu mor de foame”, „stai, ce mă fac eu acuma, pentru că e atât de frig în casă, că îngheț” și „mai bine ies pe stradă, decât să stea în casă, pentru că pe stradă e mai bine.

Statul la coadă a devenit o mină de aur. Cum fac bani „descurcăreții” din Buzău din acest fenomen

Și acolo, își găsesc vocea, se unesc între ei și-și dau seama că toți sunt în aceeași situație. Și că doar dacă se adună, pot să schimbe ceva. De fapt, România intră prin niște schimbări incredibile în 2024, fără precedent. Poate au mai fost așa schimbări în 1989, dar urmează o curățire în masă, masivă.

Cade cine nici nu crezi. Lupta este atât de mare, de nici nu-ți poți imagina. Pentru că atunci când ajunge cuțitul la os, atunci nu mai există altă salvare, decât trebuie să ne batem. Și starea generală a românilor este să treacă la bătaie”, a mai spus Carmen Harra.

Valoarea maximă a pensiei până la care medicamentele vor fi compensate 90% va crește de anul viitor