MENIU

Cariera şefei ANAF, strict secret! De ce nu-şi publică Mihaela Triculescu CV-ul?

Mihaela Triculescu

Cariera şefei ANAF pare să fie secret de stat. Deşi au trecut două săptămâni de la numirea în funcţie, Mihaela Triculescu nu şi-a publicat CV-ul pe pagina instituţiei. 

Cariera şefei ANAF Mihaela Triculescu pare să fie secret, după două săptămâni de la numirea ei în locul lui Ionuţ Mişa. Singura informaţie ce poate fi găsită pe pagina Fiscului este fotografia oficială, la rubrica ''demnitari ANAF".

AICI

Nici Alexandru Drăghici, vicepreşedinte pe colectare al ANAF, nu are CV-ul publicat pe pagina ANAF, deşi se află în structura de conducere încă din martie 2018. Drăghici a fost şi el prezentat de presă drept un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Virgil Pîrvulescu, fostul șef al Finanțelor Publice Vâlcea, numit vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală la câteva zile după Mihaela Triculescu, nu are nici el CV-ul publicat pe pagina ANAF. 

Singurele informaţii oficiale legate de Mihaela Triculescu sunt cele prezentate char de premierul Viorica Dăncilă, în şedinţa de guvern în care i-a confirmat numirea în funcţie. Şefa ANAF este economist cu o vastă experienţă, iar în ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii”, a informat Executivul.

Datele apărute ulterior în presă arată însă că traseul profesional al noii şefe ANAF nu este chiar cel prezentat de Viorica Dăncilă.

Mihaela Triculescu - dezvăluiri uluitoare despre noul șef ANAF

La câteva zile după învestirea, jurnaliştii de la Adevărul au aflat, de la surse din ANAF, că CV-ul Mihaelei Triculescu nu poate fi postat, din simpllul motiv că şefa ANAF n-a furnizat un asemenea document. 

Mai multe articole despre:
ANAF Darius Vâlcov Mihaela Triculescu