MENIU

Care este cea mai BÂRFITOARE zodie. Trăsăturile care o dau de gol

Care este cea mai BÂRFITOARE zodie. Trăsăturile care o dau de gol

Una dintre pasiunile principale ale femeilor, deloc onorantă, se numeşte "bârfa". Atunci când se întâlnesc la o cafea sau pur şi simplu pe stradă, subiectele de discuţie sunt legate întotdeauna de viaţa altor persoane.

Astrele joacă un rol destul de important în imprimarea anumitor trăsături de comportament şi caracter asupra fiecărei persoane. Acest lucru poate determina şi cât de tare ies în evidenţă unele dintre caracteristici.

Iată care este cea mai bârfitoare zodie şi care sunt trăsăturile care o definesc:

Zodiacul o indică pe femeia născută în zodia Gemeni ca fiind cea mai bârfitoare. Se pare că invidia ce o caracterizează constituie motivul pentru care îi place să vorbească despre orice şi oricine. Ieşitul la o cafea cu prietenele constituie pentru ea ocazia perfectă de a se pune la curent cu ultimele „ştiri” legate de viaţa celor din jur. Deşi informaţiile pe care le află nu îi sunt cu nimic de folos, îi place foarte mult să ştie absolut tot ce fac cei de lângă ea. Bârfa reprezintă o banalitate pentru zodia Gemeni. Deşi nu o face neapărat cu răutate, cert este că nimeni nu scapă de gura ei.

Îi place să fie întotdeauna în centrul atenţiei şi să fie plăcută de toată lumea. Are obiceiul de a vorbi atât de mult, încât devine dificil de urmărit de către cei cu care vorbeşte. Obişnuiește să abordeze cele mai neînsemnate subiecte şi nu reuşeşte să transmită un mesaj clar. Este o persoană care are o latură duală.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop bârfă zodie bârfitoare