MENIU

Carantina ridicată la Spitalul Gerota din Capitală. Unitatea nu poate primi încă pacienți și nu poate efectua consultații medicale

Spital Gerota Bucuresti

Carantina a fost ridicată la Spitalul Gerota, iar personalul medical şi cel tehnic au intrat în unitatea sanitară pentru a efectua activităţi necesare, precum nebulizarea tuturor spaţiilor, a informat, astăzi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS), care a precizat că în acest moment nu se pot primi pacienţi şi nu se pot efectua consultaţii de specialitate.

"Activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul. În acest moment, spitalul nu poate primi pacienţi şi în această unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate. Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie", se arată în informarea GCS. 

Reamintim că Spitalul de Urgenţă Dimitrie Gerota din Bucureşti s-a aflat în carantină în urma unei achete epidemiologice ce a surevenit după scandalul legat de infectarea mai multor pacienți și cadre medicale care au avut contact cu pacientul venit din Israel. Este vorba despre bărbatul în vârstă de 60 de ani, pensionar al MAI din 2015, care lucra la ADP sector 4 și care s-a întors din Israel în data de 26 februarie.