MENIU

Carantină prelungită în comuna Mogoșoaia, din Ilfov. La cât a ajuns rata de infectare

Carantina prelungită lângă București

Prefectura Ilfov a decis prelungirea cu șapte zile a carantinei în comuna Mogoșoaia din Ilfov. Măsura intră în vigoare miercuri, 14 aprilie, la ora 22:00.

Decizia a fost luată în contextul în care rata de infectare în această localitate este de 5 cazuri la mia de locuitori. 

Mogoşoaia a intrat în carantină de pe 24 martie, pentru o perioadă de 14 zile, fiind prelungită cu o săptămână, pe 7 aprilie. 

Modelele de adeverință de la angajator / declarație pe proprie răspundere, sunt disponibile în secțiunea ACASĂ din pagina Instituției Prefectului - Județul Ilfov:  https://if.prefectura.mai.gov.ro/ sau secțiunea SITUAȚII DE URGENȚĂ: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

Pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul supus interdicției de circulație, modelele de adeverință de la angajator / declarație pe proprie răspundere, pot fi accesate în următorul link: https://www.prefectura.mai.gov.ro/model-al-declaratiei-pe-propria-raspundere-si-al-adeverintei-de-angajator-pentru-deplasarea-in-afara-locuintei-in-intervalul-orar-supus-interdictiei/

Ordinele Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență și Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov pot fi consultate și în pagina Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/