MENIU

Carambol violent pe DN6, lângă Stâlpu, județul Giurgiu - O fată de 16 ani și o femeie de 72 de ani au ajuns la spital după accident

Accident grav în județul Giurgiu. O fată de 16 ani și o femeie de 72 de ani au ajuns urgent la spital după un carambol cu 3 mașini în zona localității Stâlpu.

 

O minoră în vârstă de 16 ani şi o femeie de 72 de ani au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care s-a produs duminică pe DN 6, în afara localităţii Stâlpu, între trei autoturisme.

Inspectoratul General al Poliției Române a emis o alertă privind un accident rutier grav ce a avut loc pe DN6 București – Ghimpați, între localitățile Stâlpu și Gorneni, în județul Giurgiu. Traficul a fost oprit temporar în zona incidentului din cauza coliziunii dintre trei autoturisme, potrivit infotraficromania.ro.

"Pe DN 6, în afara localităţii Stâlpu, judeţul Giurgiu, a avut loc în această după-amiază un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Giurgiu ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma impactului, autoturismul din urmă ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, condus de către o femeie, de 61 de ani, din judeţul Teleorman.

Două pasagere - de 16 şi 72 de ani - au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital", se arată într-un comunicat de presă emis, duminică, de IPJ Giurgiu, relatează agerpres.ro.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.