MENIU

Carambol pe o șosea din județul Cluj. 6 mașini au fost implicate, un șofer a ajuns la spital (VIDEO/FOTO)

6 mașini implicate într-un accident în lanț, la Florești. Foto.ISU

Un accident cu șase mașini a avut loc în județul Cluj. În urma impactului, un singur șofer de 43 de ani a ajuns la spital cu mai multe răni, iar ceilalți cinci au scăpat teferi. 

Accidentul s-a produs în comuna Florești, acolo unde un șofer care se îndrepta spre Cluj-Napoca nu s-a asigurat la o depășire și a acroșat un alt autoturism, de pe același sens.

Mașina agățată a fost aruncată pe contrasens și a lovit alte două autoturisme. În urma impactului, toate cele trei autovehicule au fost proiectate într-un tir și un tractor.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice, iar polițiștii au deschis un dosar penal. 

Un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor și pentru siguranța salvatorilor.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care circula pe direcția Gilău spre Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulație, acroșând un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu alte 2 autoturisme.

În urma acestui impact, a fost acroșat și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă.

Un conducător auto în vârstă de 43 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.