MENIU

Caracal, orașul groazei. O fată de 15 ani, atacată. Poliția o amenință pe fată că o amendează

Dezvăluiri cutremurătoare din Caracal: o fată de 15 ani cere ajutor de la polițiști, după ce e atacată cu parul și toporul în propria locuință. Polițiștii o amenință pe fată că o amendează, dacă mai sună la 112. Suspectul n-a primit nici măcar un avertisment, scrie Libertatea.

În zona mică a Caracalului și împrejurimilor, oamenii se știu între ei, iar obiceiurile se copiază, sub privirea pasivă a comunității și a legii. Libertatea a descoperit cazul în care Izabela Biră, 15 ani, din comuna Dioști, prietena Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani ucisă, e supusă chiar în aceste zile unei agresiuni la care poliția e pasivă. 

După moartea tatălui, produsă în această vară, Izabela a întrerupt relația cu un tânăr de 22 de ani din sat, pe nume Radu Constantin Alexandru.

“Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită”, spune fata.

După ce au descins, în noaptea de 4 iulie, la casa Izabelei, polițiștii nu au luat nici o măsură.

“Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori. Se răsteau la mine: vrei să îți dăm amendă? De ce suni de două ori?”, a declarat Izabela pentru sursa citată.

---------------------------------------------------------

UPDATE Un control la Postul de Poliție Dioști, din județul Dolj, a avut loc astăzi după ce o tânără de 15 ani, din localitate, prietenă cu Luiza Melencu, acuză faptul că a fost amenințată de către oamenii legii, cu amenda, din cauza apelului la 112, a scris realitateadecraiova.net.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, polițiștii Postului de Poliție Dioști au în lucru un dosar penal pentru săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare, plângerea fiind depusă împotriva unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate.

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la cele sesizate de o tânără de 16 ani, din Dioşti, în prezent, la nivelul Postului de Poliţie Dioşti se află în lucru un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare. Plângerea a fost depusă împotriva unui tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care la data de 4 iulie ar fi pătruns în locuinţa celei în cauză şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă”, a declarat Grădinaru.

Citește mai multe pe realitateadecraiova.net!

Mai multe articole despre:
Caracal