MENIU

Capsează 50 de pahare din plastic şi obţine o decoraţiune superbă de Crăciun! Ce ingenios!

Capsează 50 de pahare din plastic şi obţine o decoraţiune superbă de Crăciun! Ce ingenios!

3, 2, 1... şi-aproape c-a venit Crăciunul! Câteva zile mai sunt şi casă trebuie să fie pregătită de săbrătoare. Dincolo de împodobitul bradului, mai sunt o mulţime de decoraţiuni cu care ţi-ai putea aranja locuinţa. Urmăreşte tutorialul de mai jos şi află cum se face o minge luminoasă foarte interesantă!

Ai nevoie de 50 de pahare din plastic, de un capsator, câteva cârlige şi de un şir de ghirlande luminoase. Mai întâi, găureşte fundul fiecărui pahar pentru a introduce prin el ledurile de la instalaţia luminoasă. Apoi, capsează unul lângă altul 12 pahare astfel încât să obţii un cerc.

Peste el prinde un alt cerc format din nouă pahare. Ca să poţi fixa cu capse, prinde paharele cu cârlige. Completează apoi cu încă patru pahare şi "inchide" apoi jumătatea de minge cu un ultim pahar. Introdu apoi prin găurile făcute în pahar ledurile de pe sirul de luminiţe. Repetă operaţiunea astfel încât să creezi şi cealaltă jumătate de minge. Capsează la final cele două jumătăţi şi porneste instalaţia luminoasă, scrie perfecte.md.

Mai multe articole despre:
plastic pahare decoraţiune