MENIU

Cântăreţul unei trupe metal, obligat să meargă 500 km pe jos până în Norvegia. Care e motivul

Joakim Brodén, solistul trupei rock Sabaton, a pierdut un pariu şi va parcurge o distanţă de 500 de kilometri, mergând pe jos, până la Trondheim, în Norvegia, unde formaţia suedeză are programat următorul ei concert, pe 2 octombrie, informează site-ul revistei New Musical Express.

 Joakim Brodén a făcut la beţie un pariu cu colegii lui de trupă, acceptând ca acela dintre ei care va pierde pariul să meargă pe jos din Falun, oraşul natal al membrilor formaţiei Sabaton, până la următorul concert al lor, programat la Trondheim Metal Fest, în Norvegia.

Potrivit Blabbermouth, distanţa este de aproximativ 500 de kilometri şi poate fi parcursă pe jos în aproximativ 107 ore. Joakim Brodén şi-a început deja călătoria spre Norvegia în această săptămână.

Vorbind despre acel pariu pierdut, Joakim Brodén a spus: "Nu voi intra în detalii pentru a vă spune exact ce s-a întâmplat, dar pot să vă spun că era ceva amuzant şi puţin prostesc. A început aproape ca o joacă, dar a evoluat apoi şi a devenit ceva destul de serios".

 Vorbind despre călătoria pe care a început-o deja, rockerul suedez a adăugat: "Acum, îmi voi lua câteva zile libere, pentru a mă odihni. Am intrat în contact cu câţiva fani, pe Facebook, iar ei îmi oferă hrană şi adăpost".

Într-un interviu acordat postului de radio TRD.by, Joakim Brodén a spus: "Prima zi a fost cea mai grea. Atunci am mers vreo 10 ore fără să am încălţăminte adecvată. Nu prea a fost o situaţie ideală".

După ce şi-a cumpărat o pereche de pantofi de alergare, solistul suedez şi-a schimbat strategia şi spune că nu mai parcurge pe jos distanţe prea mari într-o singură etapă: "Nu mai parcurg distanţe mari dintr-o dată. Merg pe jos între patru şi opt ore pe zi".

Trupa Sabaton va susţine următorul ei concert pe 2 octombrie în oraşul norvegian Trondheim.

Înfiinţată în 1999, trupa Sabaton se află în prezent în plin turneu de promovare a celui de-al şaptelea album de studio al său, intitulat "Heroes".

Sursa: Mediafax

Mai multe articole despre:
Norvegia pariu pierdut sabaton Joakim Brodén